Misiunea Hristic se va deplasa in Nicaragua si Venezuela

Venezuela este situata in partea de nord a Americi de Sud, cu o populatie de aprox. 29.335.489. In aceasta tara am mai fost, dar vrem sa le impartasim din nou Cuvantul Domnului, pentru care au aratat interes si multi oameni s-au intors la Domnul. In paralel cu activitatea de evanghelizare vom desfasura si activitati sociale. Vrem sa deschidem o cantina pentru copiii din familiile sarace din zona Amazonului. Am intalnit oameni care mancau tot felul de insecte, radacini din padure, animale salbatice, etc.
Noi ne-am pus la dispozitia Domnului pentru aceasta lucrare, dar vrem sa va avem si pe voi alaturi de noi prin rugaciunile dumneavoastra de care avem mare nevoie.
Daca doriti sa va implicati si financiar facand donatie pentru aceste proiecte va stau la dispozitie conturile pe care le veti gasi pe pagina donatii de pe site-ul  nostru (www.hristic.ro).

Marcu 16:20 „Iar ei au plecat si au propovaduit pretutindeni. Domnul lucra impreuna cu ei si intarea Cuvantul prin semnele care-i insoteau.” Amin