Despre Noi

Asociația creștină ” Hristic “

 Misiunea „Hristic” si-a propus sa duca Evanghelia atat adultilor cat si copiilor, atat bogatilor cat si saracilor, din Romania și Diaspora. O viata traita pentru altii este o viata care merita traita. Si pentru fiecare dintre noi, exemplul Domnului Isus Hristos este un model viu de dragoste si dedicare.

 

Infiintat in 2004, grupul „Hristic” doreste sa implineasca Cuvantului lui Dumnezeu, aratand dragostea lui Hristos si sprijin oriunde este nevoie. Scopul grupului este in primul rand misiunea, propovaduirea Evangheliei Mantuitorului celor care nu au auzit-o inca, dar si ajutorarea celor in nevoi si sustinerea financiara a unor proiecte din Romania.

Cum a început totul – Istoric

 Misiunea „Hristic” Misiunea „Hristic” a luat fiinta in anul 2004. Ideea de a face mai multe pentru Imparatia lui Dumnezeu, s-a concretizat in aceasta misiune, la initiativa liderului ei, Dorel Pantea. Impreuna cu un grup de tineri romani din Spania, au inceput anual sa interprinda calatorii de misiune si evanghelizare in zonele mai putin vizitate din Romania.

 

Treptat, misiunea a evoluat, astfel s-a pus bazele legale ale Asociatiei „Hristic”. De atunci, lucrarea asociatiei s-a dezvoltat, tot mai multi oameni cu inima participand atat in tara, cat si in strainatate, la campaniile de evanghelizare, concertele de muzica crestina si actiunile sociale realizate.

Ce ne propunem să facem – Viziune

Pornind de la mandatul Marii Trimiteri, Asociatia „Hristic”, isi propune ca in urmatorii ani sa atinga cu Evanghelia cat mai multe localitati ne-evanghelizate din tara, cat si din strainatate, in zonele locuite de romani.

De asemenea, Asociatia isi propune, pe langa Evanghelie, sa puna in mana celor nevoiasi si painea cea de toate zilele. Pentru implinirea acestei viziuni, Asociatia „Hristic” se implica activ in:

 

– Campanii de evanghelizare anuale
– Concerte de muzica crestina
– Elaborarea unor proiecte de sustinere financiara a familiilor nevoiase, a copiilor si batranilor fara adapost, a unor nevoi urgente (ajutor pentru sinistrati, ajutor pentru familiile aflate in deficit financiar grav, etc.)
– Campanii de evanghelizare pentru copii

Care este datoria noastră – Misiune

 Evanghelizarea reprezinta principala misiune a Asociatiei „Hristic”.An de an sunt organizate campanii de Evanghelizare care cuprind numeroase activitati care au nevoie de vestea buna a Evangheliei.

 

Pana la marginile pamantului a devenit un principiu la care Asociatia s-a aliniat. Venezuela, triburile de canibali, a devenit locul spre care Dumnezeu a calauzit pe membrii Asociatiei sa se implice, prin suport material si spiritual.

The most advanced heart workout experience

The use of typography as a principal design element in the lates ullamcorper scelerisque maximus.

Heart BPM0%
Heart BPM0%
Heart BPM0%
o