Proiecte finalizate

R. Moldova

Misiunea creștină “Hristic” a desfășurat campanii de evanghelizare și ajutor social în mai multe localități din R.Moldova ( Sculeni, Chișinău, Scoreni, Cojusna, Tîrnova).

Ucraina

Misiunea “Hristic” a ajutat peste 150 de familii ale refugiaților cu alimente, a acordat donații substanțiale pentru un centru de reeducare celor dependenți de droguri, a constribuit la construirea unei școli biblice, a dus alimente celor aflați în zona de război. Am avut diverse activități de evanghelizare și activități cu copii.

Tulcea

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Caraș Severin

Un alt proiect a fost în jud. Caraș Severin în localitățile Măureni, Gherteniș și Șoșdea. Obiectivul nostru a fost acela de a duce alimente și cadouri familiilor cu venituri reduse.

Tabără – Bogodinț

Tabăra: “DUMNEZEU E STEAGUL MEU!” -Bogodinț 2018.  Ne-am bucurat împreună cu copii nevoiași. Am avut parte de copii minunați care au învățat din Cuvantul Domnului, au învațat cântece creștine și au ramas cu o amintire frumoasă.